maarius
280 poze   14931 vizite

palmares

o parte din titlurile de campion
P1020058
P1020058
P1020062
P1020062
P1020068
P1020068
P1020069
P1020069
P1020064
P1020064
campion 2007
campion 2007
P1020770
P1020770
P1020774
P1020774
P1020769
P1020769
P1020773
P1020773
P1020848
P1020848
P1020849 - Copy
P1020849 - Copy


Comentarii album • 7
accesoriipentrucolumbofili 27 decembrie 2012  
bafta la mai multe!!
  Raportează
dobregeta 27 februarie 2012  
Felicitari! Succes in continuare! Sanatate!
  Raportează
alin74 20 februarie 2012  
mult succes
  Raportează
mirceaborza 7 februarie 2012  
felicitari si la mai multe trofee!
  Raportează
DacianPopcrescatordeiepuri 16 ianuarie 2012  
Bravo copile....ce maiii...esti tare
  Raportează
florianmarian 13 ianuarie 2012  
felicitari
  Raportează
damian79 6 octombrie 2011  
felicitari
  Raportează
Către: maarius

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.